The Hyped-Up Doc - Happiness Is A Cigar Called Reneehue.

Satsa på att må bra

Ja det är ju viktigt att satsa på saker som är viktiga och inte på saker som inte är så viktiga. Och det är klart att det är olika för alla vad man anser vara viktigt men jag tror dom flesta håller med om att vår hälsa är väldigt viktigt för alla. För vi kan ju inte göra något om vi mår dåligt och inte har vår hälsa i behåll. Hur ska man då göra för att ta hand om sin hälsa? Ja det är ju också olika beroende på vad man mår bra av.

Några generella råd

Så här kommer några generella råd för vad man kan göra och vad man bör göra för att få bra. Ensak är att vi ska äta bra och närings rik mat, så att vi får den energin som kroppen behöver för att må så pass bra som den bör.
Sen är det viktigt med att motionera så att kroppen får röra på sig, då mår kroppen och knoppen bra. Ja det är väldigt viktigt för att vi inte ska bli stela och rosta ihop. V behöver röra på oss varje dag för att må så bra som möjligt.
Sen är det viktigt att vi sover bra och att vi inte stressar för mycket. Det sistnämnda är väldigt svårt för oss flesta men det gäller att försöka och vara medveten om att om vi stressar för mycket så kommer kroppen att ta stryk av det. Så det är bättre att vi delegerar lite saker än att försöka göra allt själva. Kolla med andra företag som smarter markting om dom vill ha lite mer jobb om det är något som vi känner att vi inte hinner med. Så det finns en del saker som vi kan göra själva för att må bättre och det är viktigt att vi försöker göra det.