The Hyped-Up Doc - Happiness Is A Cigar Called Reneehue.

Förändringar snart
Vi har lust att göra en förändring men vi vet inte exakt vad. Just nu har vi diskuterat om att eventuellt flytta någonstans. Vi har bott i samma lägenhet allt för länge nu känns det som och vi har tröttnat ganska mycket. Samma gamla stad vi alltid har bott i och samma gamla affärer. Vi är redo för en förändring. Men sen är vi båda sådana personer som hatar att flytta men, vi känner att vi båda måste skärpa till oss för att det ska hända något. Så jag är lite sugen på att flytta till ett mindre ställe och leva lite mer minimalistiskt. Bara ha det vi behöver. Men min man vill gärna flytta utomlands. Egentligen hade det varit optimalt att flyttat till ett så kallat tiny house och även ha köpa hus i spanien och bo där under våran semester. Dessutom hade vi kunnat hyra ut huset i spanien när vi inte bor där och då har vi även en extra inkomst. (Vilket kanske kommer att behövas om vi själva ska designa ett tiny house och sedan få det byggt). Men vi får forska i det hela innan vi bestämmer oss för något. Det är viktigt att vara förberedd när man ska köpa ett hus utomlands och vi måste se till att vi verkligen är redo och att vi verkligen vet vad vi vill. Vi har planer på att köra runt i spanien nu under vår semester och bara känna hur det känns att vara där och kanske hittar vi ett område som vi tycker om och då vet vi var vi bör leta efter hus till salu. Det känns kul att ha förändringar påväg. Det känns lite skrämmande men på ett väldigt bra sätt och jag ser verkligen fram emot att göra dessa förändringar.